-9%
, ,

Auto Online Theorie 2020 Leren + Proefexamens – Basic series 2 ster iPakket (Direct aan de slag) – Vekabest

(1 klantbeoordeling)
Beschikbaarheid:

Uitverkocht! (Levertijd 3-5 werkdagen)


Met dit VekaBest Basic series 2 sterren iPakket kun je heel voordelig leren en oefenen voor je CBR theorie-examen. Je hebt om te beginnen 3 maanden online toegang tot de multimediaversie van het VekaBest Basic series Auto theorieboek, zodat je op je computer, tablet of laptop alle onderwerpen van het CBR theorie-examen kunt bestuderen. In het boek zijn 3D-animaties verwerkt, die je helpen de theorie makkelijker te begrijpen. Verder kun je 5 uur online oefenen met complete, realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens).

De inlogcode ontvang je direct via e-mail & kan geactiveerd worden op: https://www.theorie-leren.nl/login

Product wordt digitaal geleverd dus direct aan de slag!

24.95 27.50

Uitverkocht! (Levertijd 3-5 werkdagen)

Het Basic series Auto theorieboek behandelt alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Het boek telt 140 pagina’s, is vlot en toegankelijk geschreven en rijkelijk voorzien van foto’s en afbeeldingen.

In deze multimediaversie van het Basic series Auto theorieboek heb je daarnaast toegang tot 3D-animaties waarin lastige verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze worden uitgelegd.

De online Auto theorie oefenexamens zijn altijd actueel. Net als bij het CBR bestaan de examens uit Multiple Choice, ja/nee en open vragen, zodat je realistisch kunt oefenen.

VekaBest basic series zijn compacte, efficiënte leermiddelen, die alle examenstof van het CBR theorie-examen behandelen. Wil je meer achtergronden en details, kies dan voor één van de leermiddelen uit ons reguliere assortiment.

Product wordt digitaal geleverd dus direct aan de slag!

Leverancier

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

  1. Sven Benerink

    Had het boek binnen één dag in huis. Netjes in verpakking met bijgevoegde online exame code’s zoals op de website aangeboden.

    Sven Benerink