, ,

Auto Theorieboek 2020 Pakket (Boek + Online + Samenvatting + Verkeersbordenboekje)

(3 klantbeoordelingen)
LeerTheorie
Beschikbaarheid:

Uitverkocht


Met dit pakket ben je volledig voorbereid op je CBR Auto theorie-examen voor Rijbewijs B. Dit pakket bevat het Auto Theorieboek 2019 (klaar voor CBR theorie-examen 2020). Wanneer je het boek eenmaal gelezen hebt, kan je het handige samenvatting erbij pakken om de stof te herhalen. Begin dan met online oefenen met de Examen training voor Rijbewijs B. Je ontvangt 20 uur toegang (tijd telt alleen als je ingelogd bent), wat ruim voldoende moet zijn om alle examens te maken.

Als bonus zit er bij de pakket ook een overzicht van alle verkeersborden.

 

39.95

Uitverkocht

Auto Theorieboek

Het Auto Theorieboek van LeerTheorie is het meest gebruikte Auto Theorieboek in Nederland. Al meer dan een miljoen leerlingen zijn geslaagd voor hun theorie-examen, dankzij de boeken van LeerTheorie.

Auto Theorie Rijbewijs B Samenvatting

Even geen zin om het gehele boek te lezen, begin dan met de uitgebreide samenvatting voor het auto rijbewijs b. Deze samenvatting volgt de 25 categorieën en alle onderwerpen komen beknopt en overzichtelijk aan bod. Meer informatie nodig? Gebruik dan het auto theorieboek van Leertheorie voor meer duidelijkheid.

Verkeersbordenboekje

Nieuw dit jaar in dit pakket is het verkeersbordenboekje – hier kan je alle verkeersborden vinden en zelfs al de verkeersborden die dit jaar nog uitkomen! Wordt er een bord vermeld in het theorieboek, kan je dat gemakkelijk nazoeken in het verkeersbordenboekje. Het verkeersbordenboekje is inclusief een uitleg van de verschillende borden en het onderscheid hiervan. Zeker de moeite waard om erbij te nemen!

Auto Rijbewijs B Online theorie-examens

Online is een ideale manier om je theorie te oefenen. Dit platform is voor alle schermgroottes geoptimaliseerd. Op deze manier kan je altijd en overal (mits met internetverbinding) oefenen voor je theorie. De online omgeving heeft 20 auto theorie examen. Meer dan 2000 oefenvragen en een compleet foutenoverzicht, waar je je fouten nogmaals kan zien. Veel fouten gemaakt in een bepaald onderdeel? Dan kan je dit onderdeel nogmaals oefenen in het oefenvragen gedeelte. De online omgeving heeft ook nog een interactieve theorie uitleg.

Auto, Motor, Bromfiets en Vaarbewijs theorie leermiddelen van Leertheorie

Leertheorie is begonnen vanuit een rijschool. Hierdoor staan ze altijd met 1 been in de praktijk en weten op simpele maar doordachte wijze de theorie aan de leerlingen te presenteren. Naast de rijschool en de uitgeverij is er ook een theorie centrum waar de theorie met ezelsbruggetjes en goede begeleiding wordt gepresenteerd. Jarenlange ontwikkeling en verbeteringen hebben geleid tot de beste theorie pakketten van Nederland. De theorie specialist voor je auto, motor, bromfiets of vaarbewijs theorie-examen.

ISBN: 8719274516811 Categorieën: , ,
Geschikt voor examen

2020, 2019

Leverancier

Rijbewijs

Auto

Gebaseerd op 3 beoordelingen

5.0 globaal
3
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Stevempath

  Goed pakket!

  Stevempath

 2. Richard

  Snel bezorgd

  Richard

 3. Lexie

  Perfect pakket, goede boeken!

  Met dit pakket heb ik in één keer mijn theorie en praktijk examen gehaald.

  Boeken zijn super duidelijk en alles wordt netjes samengevat achterin,

  Echt een aanrader!

  Lexie