, , , ,

Auto Theorieboek 2020 Rijbewijs B – Online-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Kenmerken
– Klaar voor gebruik op smartphone, tablet en computer.
– Overal bereikbare online leeromgeving met online oefenvragen
– Laatste CBR richtlijnen
– Direct inzicht in fouten
– Online Samenvattingen van de leerstof

36.50

Bij GewoonGeslaagd is slagen voor een theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met auto theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de GewoonGeslaagd auto box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen auto theorie.

De GewoonGeslaagd auto box bestaat uit een auto theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt [aantal pagina’s] en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het auto theorieboek.

De GewoonGeslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je rijbewijs!

Online Theorie examens oefenen

Tijdens het theorie examen wordt je getoetst op veel verschillende onderwerpen die van belang zijn bij deelname aan het Nederlandse verkeer. Er zijn in totaal [zoveel onderwerpen] die jij moet beheersen voordat je het theorie examen gaat maken. GewoonGeslaagd Online is de ideale leeromgeving om al deze onderwerpen onder de knie te krijgen. Waar je ook bent: simuleer een CBR theorie-examen en zie hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in je fouten en waarom je die maakt.

Met deze vragen kan je oefenen op je smartphone, tablet en computer. Op GewoonGeslaagd Online vind je meer dan 2000 oefenvragen die je voorbereiden op je daadwerkelijke examen. Het theorie examen bestaat uit veel onderwerpen die je allemaal goed moet begrijpen. Spaar geen moment en oefen overal, waar je ook bent. Ervaring van leerlingen van GewoonGeslaagd leerde ons dat je elk vrij moment kan benutten met oefeningen. Of je nou in de trein zit of wacht op de bus: oefenen kan altijd en op elk platform met Gewoon Geslaagd .

De verkeersregels en wetgeving omtrent verkeer in Nederland veranderen continu. In de online oefenvragen van GewoonGeslaagd worden daarom altijd de meest recente regels meegenomen. Zo kan je met zekerheid slagen voor je theorie examen bij het CBR.

Ken je iemand die bezig is met het halen van zijn/haar rijbewijs? De Online kaart van GewoonGeslaagd is een enorm nuttig hulpmiddel voor succes bij theorie examens en daarmee ook het perfecte cadeau voor rijschool leerlingen.

Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Auto

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Joost

  Super boeken box!

  Echt een fijne box met boek en online oefenen.

  Boek was echt helder, veel andere zijn lastig te lezen maar deze niet.

  Online is echt meer dan genoeg tijd, 20 uur is sowieso genoeg, en oefenen helpt!

  Joost