,

Auto Theorieboek 2020 Rijbewijs B – Theorie-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Gewoon Geslaagd – Auto Theorie-Box

 • Auto Theorieboek 2020 Rijbewijs B
 • CBR 2020
 • Nederlandse Verkeersborden

26.50

Auto Theoriebox – de snelste manier naar je rijbewijs.

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met auto theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd auto box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen auto theorie.

De Gewoon Geslaagd auto box bestaat uit een auto theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 326 en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje.
De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het auto theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je rijbewijs!

Categorieën: ,
Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Auto

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Felicia

  Goede kwaliteit

  Had dit pakket als cadeau gekocht voor mijn dochter.

  Ze heeft het boek gelezen, de samenvattingen per hoofdstuk gelezen en is in één klap geslaagd!

  Ze heeft normaal moeite met lezen maar dit boek vond ze heel makkelijk.

  Bedankt !

  Felicia