, , , ,

Auto Theorieboek 2020 Rijbewijs B – USB-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Auto Theorieboek Gewoon Geslaagd 2020

 • USB  stick met CBR theorie-examens
 • Klaar voor ongelimiteerd gebruik de computer
 • Laatste CBR richtlijnen
 • Direct inzicht in fouten
 • 20 Uitgebreide examens

39.50

Auto Theorieboek Rijbewijs B
Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met auto theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd auto box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen auto theorie.

De Gewoon Geslaagd auto box bestaat uit een auto theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 326 en legt op logische manier de verkeersregels uit. Met de samenvatting herhaal je de belangrijkste stof eenvoudig.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het auto theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je rijbewijs!

USB Oefen theorie-examens

De GewoonGeslaagd USB is hèt ingrediënt voor succes bij het theorie examen. Je wilt je rijbewijs halen. Je gaat jezelf voorbereiden op het theorie examen en komt er vervolgens achter dat de examenvragen op een snel tempo voorbij vliegen. Het theorie examen bij het CBR begint en is in een ogenblik weer voorbij. Veel rijschoolleerlingen hebben moeite om tijdens het examen onder de grote tijdsdruk de vragen te begrijpen en punten te scoren. GewoonGeslaagd heeft daarom een oefen USB ontworpen. Een USB stick met offline oefenmateriaal die voor je klaarstaat. Zelfs als je geen mobiele data//mb’s meer hebt. Het theorie examen is een taaie opdracht en de GewoonGeslaagd USB helpt jou met een succesvolle voorbereiding.

De Nederlandse wetgeving en verkeersregels zijn continu aan verandering onderhevig. De USB stick bevat net als het auto theorieboek de meest recente verkeersregels en informatie. De USB stick is speciaal ontworpen voor mensen die meer tijd nodig hebben om te oefenen. Met [vragen] en [examens] is de theorie USB perfect om op je eigen tempo te oefenen. Geen tijdslimiet: oefenen zo lang nodig is.

De USB stick is niet alleen voor jou maar ook voor je familie en vrienden een leuk cadeau om te krijgen. Niet iedereen heeft toegang tot het online oefenmateriaal en de GewoonGeslaagd USB is de oplossing daarvoor.

Stop de USB in de computer, voer de toegangscode in en laat de examenvoorbereiding beginnen!

Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Auto

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Sjoerd

  Super box, mooie hoes ook!

  Het boek is echt fijn geschreven en je bent er zo doorheen.

  De oefen examens op de USB hebben ook echt geholpen met voorbereiden.

  Al in al een goede aankoop!

  Sjoerd