,

Motor Theorieboek 2020 Rijbewijs B – Theorie-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Gewoon Geslaagd – Motor theorie-box

 • Motor Theorieboek 2020 Rijbewijs B
 • CBR 2020
 • Nederlandse Verkeersborden
 • Motor Theorie Leren

26.50

Motor Theoriebox – de snelste manier naar je rijbewijs

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met motor theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd motor box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je theorie-examen motor theorie.

De Gewoon Geslaagd motor box bestaat uit een motor theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 300 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het motor theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het motor theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je motor rijbewijs!

ISBN: 8719274519638 Categorieën: ,
Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Motor

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Mirjam

  Helder boek en mooi pakket!

  Het boek is goed geschreven, maar vooral de cursus was fantastisch. Heb faalangst en ik dankzij die korting ben ik toch de cursus gaan doen. Heeft enorm geholpen!

  Mirjam