,

Motor Theorieboek – Motor Theorie Leren – Rijbewijs A

FDBW

Kenmerken

  • Motor Theorieboek Rijbewijs A
  • 25 CBR categorieën
  • Uittreksels

 

14.50

Motor Theorie Rijbewijs A

In elk opvolgend hoofdstuk leert het motor theorieboek je de actuele lesstof van het CBR op logische wijze. Door de speciale opzet en structuur van het boek navigeer je makkelijk door de motor theorie heen en leer je op slimme wijze. Het motor theorieboek biedt ook tips en trucs om de stof eenvoudig te onthouden.

Het boek is inclusief:

-Motor Theorie Leren motor theorieboek rijbewijs A
-Meer dan 110 vragen
-Uittreksels
-Antwoorden op de 110 vragen
-Extra hoofdstuk over praktijkexamen
-Theorie Stof die perfect aansluit bij het CBR theorie examen voor de motor
-Gratis en snelle verzending

Theorieboek Rijbewijs A

Geschikt voor het Motor CBR Theorie Examen

Met dit theorieboek kan je je goed voorbereiden op het behalen van je theoriebewijs voor Motor Rijbewijs A. Het theorieboek bevat 25 hoofdstukken verdeeld in de CBR categorieën. In het motor theorieboek is nog een extra hoofdstuk voor “het praktijkexamen voertuigbeheersing”. Naast het praktijkexamen wat plaats vindt op de weg in het verkeer moet je slagen voor het onderdeel voertuigbeheersing.

Het boek heeft alle hoofdstukken van het CBR van A tot Z. Geschreven in korte hoofdstukken zodat je niet al te lange stukken in een keer hoeft te lezen. Op een goede tempo en een heldere manier met behulp van illustraties wordt de theorie aan je gepresenteerd. Het boek is inclusief uittreksels, de uittreksels zijn een ideale samenvatting van de motor theorie en kunnen je helpen om de puntjes op de i te zetten.

Elk hoofdstuk eindigt met theorie vragen die je assisteren bij het leren van de stof. De antwoorden van deze theorie vragen vind je achterin het boek samen met de definities. Het boek eindigt met de verkeersborden die je tijdens het lezen van de theorie er altijd bij kan houden als naslagwerk.

25 CBR Categorieën

Het motor theorieboek is verdeeld over de 25 CBR categorieën. De hoofdstukken worden overzichtelijk en beknopt aan je gepresenteerd. Op de manier hoef je geen hele lange hoofdstukken te leren maar kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 of 2 hoofdstukken per keer te lezen.

Een ideale manier om je voor de bereiden op het theorie examen voor het motor rijbewijs. Het motor theorieboek bevat ook nog een hoofdstuk over voertuigbeheersing. Het boek bevat 300 pagina’s en dit is inclusief theorie vragen & antwoorden, uittreksels, verkeersborden en definities.

Ideaal boek voor jong of oud om de theorie kennis te leren voor het motor CBR theorie examen!

ISBN: 8719274512301 Categorieën: ,
Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Motor

Gebaseerd op 0 beoordelingen

0.0 globaal
0
0
0
0
0

Wees de eerste om te beoordelen “Motor Theorieboek – Motor Theorie Leren – Rijbewijs A”

Er zijn nog geen beoordelingen