Partners

Kijken wat ervoor jou inzit?

> Partner worden

2toDrive

2toDrive is een traject waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

TeamAlert

Jouw leven en dat van je vrienden, klasgenoten en al jouw andere leeftijdsgenoten, beter maken. Dat is onze droom! Hoe we dat doen? Door jou uit te dagen het meeste uit je leven te halen en je te laten zien hoe je je leven gelukkiger, veiliger en gezonder kunt leiden. We houden ons bezig met verschillende thema’s waar jij wel eens mee te maken krijgt, zoals verkeersveiligheid, een gezonde leefstijl of omgaan met geld.

De Verkeersveiligheid Groep Nederland

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consultancy en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit. De Verkeersveiligheid Groep Nederland is met 85.000 cursisten per jaar marktleider op het gebied van verkeersveiligheid- en duurzaamheidstrainingen voor personenvoertuigen en trainingen voor het goederen- en personenvervoer (Code 95).

De waardering van www.gewoongeslaagd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 456 reviews.