,

Scooter Theorieboek 2020 Rijbewijs Am – Brommer Theorie-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Gewoon Geslaagd – Bromfiets theorie-box

 • Scooter Theorieboek 2020 Rijbewijs Am
 • CBR 2020
 • Nederlands Verkeersborden
 • Brommer Theorie Leren

26.50

Scooter Theoriebox – de snelste manier naar je bromfiets rijbewijs.

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een scooter theorie-examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met scooter theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd scooter theorie-box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je theorie-examen bromfiets theorie.

De Gewoon Geslaagd scooter box bestaat uit een scooter theorieboek en een boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 250 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het scooter theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs al deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het scooter theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je bromfiets rijbewijs Am!

ISBN: 8719274519669 Categorieën: ,
Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Bromfiets

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Sabien

  Leuk pakket met een goed boek.

  Ziet er mooi uit en ben dankzij dit boek gelijk geslaagd voor mijn theorie examen. Vlak voor het examen de samenvatting geleerd, zeker aan te raden!

  Sabien