, , , ,

Scooter Theorieboek 2020 Rijbewijs Am – Online-box

(2 klantbeoordelingen)
LeerTheorie

Scooter Theorie Boek 2020 met Online Oefenen

 • Theorieboek Rijbewijs Am
 • Nederlandse Verkeersborden
 • Klaar voor gebruik op smartphone, tablet en computer.
 • Overal bereikbare online leeromgeving met online oefenvragen
 • Laatste CBR richtlijnen
 • Direct inzicht in fouten
 • Online Samenvattingen van de leerstof

36.50

Scooter Theorieboek Rijbewijs Am met online examens

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een bromfiets theorie-examen Am heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met scooter theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd scooter box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen Bromfiets theorie Am box.

De GewoonGeslaagd bromfiets box bestaat uit een scooter theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het scooter theorieboek telt 250 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze scooter theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het scooter theorieboek.

De GewoonGeslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je bromfiets rijbewijs!

Online Scooter Theorie-examens oefenen

Tijdens het bromfiets theorie-examen wordt je getoetst op veel verschillende onderwerpen die van belang zijn bij deelname aan het Nederlandse verkeer. Er zijn in totaal 25 onderwerpen die jij moet beheersen voordat je het theorie examen gaat maken. GewoonGeslaagd Online is de ideale leeromgeving om al deze onderwerpen onder de knie te krijgen. Waar je ook bent: simuleer een CBR theorie-examen en zie hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in je fouten en waarom je die maakt.

Met deze vragen kan je oefenen op je smartphone, tablet en computer. Op GewoonGeslaagd Online vind je meer dan 2000 oefenvragen die je voorbereiden op je daadwerkelijke examen. Het theorie examen bestaat uit veel onderwerpen die je allemaal goed moet begrijpen. Spaar geen moment en oefen overal, waar je ook bent. Ervaring van leerlingen van GewoonGeslaagd leerde ons dat je elk vrij moment kan benutten met oefeningen. Of je nou in de trein zit of wacht op de bus: oefenen kan altijd en op elk platform met Gewoon Geslaagd.

De verkeersregels en wetgeving omtrent verkeer in Nederland veranderen continu. In de online oefenvragen van GewoonGeslaagd worden daarom altijd de meest recente regels meegenomen. Zo kan je met zekerheid slagen voor je theorie-examen bij het CBR.

Ken je iemand die bezig is met het halen van zijn/haar rijbewijs? De Online kaart van GewoonGeslaagd is een enorm nuttig hulpmiddel voor succes bij theorie examens en daarmee ook het perfecte cadeau voor rijschool leerlingen.

Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Bromfiets

Gebaseerd op 2 beoordelingen

5.0 globaal
2
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

 1. Janette

  Online examens oefenen heeft echt geholpen, genoeg uren om te leren hoe je het examen moet maken!

  Boek is helder, mooi vormgegeven ook.

  Super theorie pakket!

  Janette

 2. Janette

  Super theorie pakket!

  Het boek is fijn geschreven, je hebt het in een mum van tijd gelezen!

  Janette