, , , ,

Scooter Theorieboek 2020 Rijbewijs Am – USB-box

(1 klantbeoordeling)
LeerTheorie

Scooter Theorieboek Rijbewijs Am
– USB  stick met CBR theorie-examens
– Klaar voor ongelimiteerd gebruik de computer
– Laatste CBR richtlijnen
– Direct inzicht in fouten
– 20 Uitgebreide examens

39.50

Scooter Theorieboek Rijbewijs Am

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een scooter theorie-examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met scooter theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd bromfiets theorie-box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen scooter theorie.

De Gewoon Geslaagd bromfiets box bestaat uit een scooter theorieboek en een boekje waarin de theorie staat samengevat. Het scooter theorieboek telt 300 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.
Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het scooter theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je rijbewijs!

USB Oefen bromfiets theorie-examens

De GewoonGeslaagd USB is hèt ingrediënt voor succes bij het theorie examen. Je wilt je rijbewijs halen. Je gaat jezelf voorbereiden op het scooter theorie-examen en komt er vervolgens achter dat de examenvragen op een snel tempo voorbij vliegen. Het theorie-examen bij het CBR begint en is in een ogenblik weer voorbij. Veel rijschoolleerlingen hebben moeite om tijdens het theorie-examen onder de grote tijdsdruk de vragen te begrijpen en punten te scoren. GewoonGeslaagd heeft daarom een oefen USB ontworpen. Een USB-stick met offline oefenmateriaal die voor je klaarstaat. Zelfs als je geen mobiele data//mb’s meer hebt. Het theorie examen is een taaie opdracht en de GewoonGeslaagd USB helpt jou met een succesvolle voorbereiding.

De Nederlandse wetgeving en verkeersregels zijn continu aan verandering onderhevig. De USB stick bevat net als het scooter theorieboek de meest recente verkeersregels en informatie. De USB stick is speciaal ontworpen voor mensen die meer tijd nodig hebben om te oefenen. Met 1000 vragen en 20 examens is de motor theorie USB perfect om op je eigen tempo te oefenen. Geen tijdslimiet: oefenen zo lang nodig is.

De USB stick is niet alleen voor jou maar ook voor je familie en vrienden een leuk cadeau om te krijgen. Niet iedereen heeft toegang tot het online oefenmateriaal en de GewoonGeslaagd USB is de oplossing daarvoor.

Stop de USB in de computer, voer de toegangscode in en laat de scooter theorie-examen voorbereiding beginnen!

Kenmerken
-Klaar voor ongelimiteerd gebruik de computer.
-Laatste CBR richtlijnen
-Direct inzicht in fouten
-20 Uitgebreide examens

Geschikt voor examen

2020

Leverancier

Rijbewijs

Bromfiets

Gebaseerd op 1 beoordelingen

5.0 globaal
1
0
0
0
0

Plaats een beoordeling

  1. Wilfred

    Super pakket met een boek wat duidelijk geschreven is vind ik. Het boek behandelt alle belangrijke onderwerpen maar de USB steelt de show.

    De oefenexamens van de usb lijken bijna exact op het echt examen.

    Goede combinatie

    Wilfred